perjantai 4. lokakuuta 2013

Ensimmäiset päivät

Ensimmäisenä päivänä saapui 8 innokasta eräilijää Etapin pääkallopaikalle Kalevaan. Aloitimme hommat tutustumalla toisiimme, kertomalla nimemme ja hieman jotain itsestämme. Tämän jälkeen tutustuttiinkin hieman fyysisemmin, meinaan ulkoleikkien avulla, joihin kuului lankun päällä paikan vaihto sekä "mattoleikki".Iltapäivällä saimme tutustua terveyspisteen toimintaan.

Toinen päivä aloiettiin Aliaksen merkeissä ja jokainen sai valita itsellensä mieltään kuvaavan fiiliskortin. Ruokatunnin jälkeen suunnistimme tutustumaan Etapin ruokalaan, jonne oli parisen kilometriä matkaa. Ryhmähenki on ollut hyvä.

Keskiviikkona reippaat Etappilaiset viettivät aamupalansa mukavasti jutustellen ja saimme vieraan Mediapajan puolelta, joka kertoi paljon hyödyllistä tietoa järkkärikameralla kuvaamisesta. Iltapäivällä lähdimme metsään testaamaan kuvaustaitojamme käytännössä.


 
 
Aamulla pajalle oli saavuttava jo ennen kahdeksaa, sillä lähdimme tutustumaan Ruokapankin toimintaan. Pääsimme katsomaan myös "ruokanysseä". Ruokapankin toiminta on pitkälti vapaaehtoistyötä ja mekin pääsemme sinne vielä auttamaan. Oli todella hienoa nähdä miten ihmisten hyväntahtoisuus luo hyvää ilmapiiriä ihmisten keskuuteen. Iltapäivällä kävimme Kalevan hautausmaalla tutustumassa, keli oli hyvä ja hautausmaa kaunis. Bongasimme muutaman julkkiksenkin, Juicen ja Jylhä Yrjön =)


Vihdoinkin perjantai ja liikuntaa tiedossa, siis sinnepäin ja pumpppaamaan rautaa. Tältä päivältä ei muuta, kettu kuittaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti