maanantai 28. lokakuuta 2013

Karpalosuota etsimässä

Viikko alkoi tavanomaisesti eri pajoilla. Siivouspajalla oli odotettava meininki. Siivosimme vessoja ja yhteisiä tiloja. Viikko lähti lepposasti käyntiin.

Tiistai oli laavupäivä. Päivä alkoi normaalisti aamupalan merkeissä. Aamupalan aikana juttelimme päivän ohjelmasta. Tämän jälkeen matka jatkui kohti Kirskaaniemen  laavupaikalle.
Saavuttuamme paikan päälle sytytimme nuotion, jonka ääressä aloimme käristämään juustoa ja paistoimme kalaa.
Päivä oli mielenkiintoinen, mutta uuvuttava.

Keskiviikkona harjoittelimme työelämään liityviä asioita. Aamupalan jälkeen aloimme suunnittelemaan omaa cv:tä eli ansioluetteloa. Kävimme läpi mitä hyvään ansioluetteloon kuuluu. Yksilöohjaaja Sari tuli kertomaan omasta cv:stään meille. Aloitimme kirjoittamaan ansioluetteloa mediapajalla. Tekeminen oli haastavaa. Saimme kuitenkin aikaan jotain.

Torstai oli viikon kohokohta. Päivä lähti käyntiin tuttuun tapaan aamupalalla. Keskustelimme päivän karpaloretkestä. Tämän jälkeen hyppäsimme autoon suuntanamme Kuru.

Saavuttuamme Rajalaan rupesimme tekemään ruokaa kodassa. Grillasimme makkaraa, juustoa ja paistoimme lättyjä. Lätyt olivat herkullisia ja juusto oli suolaista. :)

Sää suosi kun lähdimme karpaloita poimimaan. Oli perinteinen syysilma. Pilvistä ja koleaa, mutta ei satanut. Poimimme karpaloita suolla. Karpaloita ei tullut ämpäri kaupalla, mutta kippo saatiin kuitenkin täyteen. Kaikki keräilijät olivat tyytyväisiä päivän saldoon.
Päivä meni kaiken kaikkiaan leppoisasti, 
eikä kukaan mulannut. 

Perjantaina oli punttisalipäivä. Syötyämme lähdimme kohti Ratinaa. Matka taittui kävellen mukavissa tunnelmissa. Oli otollinen kävelykeli.
Salilla oli paljon väkeä. Eläkeikäiset olivat vallanneet suurimman osan laitteista. Alkulämpöä otimme mm. kuntopyöräilemällä sekä vatsalihaksia tehden. Osaa porukasta ei laitteisiin jonottelu napannut, joten päätimme pienellä porukalla alkaa venyttelemään. Venyttelimme kaikki jäsenet päästä varpaisiin. Osa löysi innostusta nyrkkeilysäkistä, käsipainoista ja leuanvetotangosta. Tunnin hikoilun jälkeen pääsimme lähtemään kohti viikonloppua rennoin mielin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti