maanantai 18. marraskuuta 2013

7. viikko

Alkuviikosta olimme Kurun metsäoppilaitoksella tulevien eräoppaiden ohjattavana. Oppaiden avulla harjoittelimme muunmuassa suunnistusta, puukon käyttöä ja nuotion sytyttämistä. Kaikki sujui jälleen kerran kuin rasvattu eikä kellään ollut suurempia ongelmia. Mielenkiintoista oli koulun kansainvälisyys, oppainamme toimi niin japanilainen, amerikkalainen kuin skottikin. Hauskaa, mukavaa ja ennen kaikkea asiantuntevaa porukkaa.  

nuotiohetki


Nuotion sytytysharjoitusVeistelyä

Keskiviikkona oli välipäivä joka vietettiin Etapilla tehden loppuleirin suunnittelua! Kaikki saivat vastuulleen jonkun osa-alueen, kuten turvallisuus-suunnitelman tai varustesuunnitelman tekemisen. Ruokasuunnitelma hyväksytettiin kaikilla ryhmäläisillä, ja sitten osa lähti Etapin ruokalaan kysymään apua ruokamäärien kanssa. Päivä oli leppoisa ja kaikki olivat hyvällä tuulella.


Torstai 14.11.2013
Aamupalan jälkeen lähdimme kohti Virtoja n.100km päähän. Tässä vaiheessa emme tarkkaan tienneet mitä  olimme menossa tekemään.
Kun saavuimme perille Marttisen nuorisokeskukseen, kyltti kiipeilytorni paljasti tekemisen, eli kiipeilyä oli luvassa.


Ennen kiipeily touhuja teimme nuotiolla kasvistortilloja,nams että oli hyvä..Mut joo ennen varsinaista yläköysiradan suorittamista pidettiin turvallisuuskoulutus kiipeilystä ja kiipeilyvarusteista.


 Ei muutaku kiipeilemään useiden metrien korkeuteen jossa varsinaisia esteitä oli 8; Silta, hämähäkinverkko, rengasliuku, rikkinäinen silta, narutikapuut, räjähtäneet tynnyrit, trapetsi ja vaijeriliuku.
Selviydyimme kaikki aivan loistavasti ja ehjinä maankamaralle.
Sitten automatka vielä takaisin tampereelle, kivaa oli =)


Perjantaina kävimme porukalla tutustumassa verkostointityöpajaan. Ja sitten viikonlopun viettoon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti