maanantai 25. marraskuuta 2013

8. viikko, 18.11. - 22.11.2013

...alkoi siis näissä merkeissä, jess! ja jos joskus lopetan leikkimisen, nii mua voi vetää sit pataan
 
Maanantaina kävimme vierailulla Ahlmannin koululla. Tutustuimme erilaisiin koulutusmahdollisuuksiin sekä morjestimme muutamaa karvakaveria. Tallissa oli kaunis valo, joka loi tunnelmaa vuohien mutustaessa heinää. Kanat (yllätys yllätys) kotkottivat... F-mollissa. Tämä luultavasti kertoo kukkojen ja kanojen välisestä patriarkkaisesta kanakuntamallista. Ahlmannilla voi myös opiskella eräoppaaksi ja tämä herätti kiinnostusta pajan keskuudessa.

Vuohen profiili (ois muuten tosi hyvä leffan nimi)
Kohtalaisen söpöjä otuksia
Vuoden lehmä-äänestyksen voittaja 2013
Pakollinen taidekuva
Tiistaina kävimme mainostamassa Etapin luontopolkupajaa. Kohteena oli Polun starttipaja. Sillä välin muut pajalaiset suunnittelivat loppuleiriä. Ruokalistaa ja reittisuunnitelmaa hiottiin kohti täydellisyyttä.

Keskarina kävimme hypermarketissa hankkimassa kaikki kuivamuonatarvikkeet loppuleiriä varten. Loppupäivästä jatkoimme leirin suunnittelun parissa. Koottiin listaa henkilökohtaisesta varustuksesta ja pohdittiin reittivalintoja Seitsemisiin. Tiistaista ja keskiviikosta ei valitettavasti ole kuvia. No mut ne olikin tommosii perusgettotoimistotyöpäivii.

Torstaipäivä alkoi lumisateisena. Kunnostautunut kotimeteorologi jo tiesikin, että se tulisi muuttumaan rännäksi päivän mittaan. Ah, Suomen kesä! Räntäsateesta huolimatta päivän ohjelmassa oli tutustuminen legendaariseen Legioonateatteriin. Teatterilla seurasimme pajaryhmän näytelmäharjoituksia ja jaoimme tietoa molempiin suuntiin pajoja koskien. Itsensä ilmaiseminen kaikissa muodoissa on todella puhdistavaa puuhaa ja muutama ryhmäläinen kiinnostuikin Legioonateatterin pajatoiminnasta.

Näytelmäharjoitukset Leksulla, mukana yksijalkainen heilurimies
Perjantaina lähdimme pienellä ryhmällä kohti Hervannan metsiä. Edellispäiväinen räntäsade oli kostuttanut sammalpeitteet ja tämä auttoi varusteiden vedenpitävyyden todentamisessa. Muutenkin pieni taival oli omiaan tutustuttamaan omiin varusteisiin. Laitoimme taukopaikalla pienen notskin pystyyn ja nautimme kupposet kuumaa sekä siivut eväsleipäskää. Tällä välin osa porukasta oli Etapilla keräämässä varusteita kokoon loppuleiriä varten. Pian jouduimme kohtaamaan sen tosiasian, että täältähän pitää lähteä kohta viikonlopun viettoon. Näin siis lähdimmekin, mutta kovin jo maanantai mielissämme. Kiitos tästä viikosta!

Tää on tätä oikeeta meininkiä, kiitti tästä viikosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti