maanantai 11. marraskuuta 2013

Viikko kuusi

Maanantai on perinteinen pajapäivä, jolloin aamupalan jälkeen kukin hajaantui pitkin taloa seka tietty ruokapankille ja Etapin ruokalalle. Itse olin tutustumassa puupajan toimintaan, mutta varsinaisiin puutöihin en tälläkertaa päässyt. Sen sijaan pääsin porailemaan seinään reikiä.


asennushommia 

Myöskin autonkorjaamisen saloihin päästiin tutustumaan autopajalla. Ensimmäisenä pääsin auttelemaan tukkeutuneen pissapojan avaamisessa, homma kävi aika vikkelästi, sitten sain luennon auton moottorihuollon kustannuksista. Yhdet öljynvaihdotkin tuli tehtyä, homma vaikutti ihan mielenkiintoiselta miksei tuota enemmänkin voisi tehdä.

Tukkeutuneen pissapojan mysteeriä selvittämässä

Tiistaina suuntasimme kohti Torpan leirikeskusta jatkamaan jo viime viikolla aloittamaamme talkoilua. Haravointia oli tiedossa, homma sujui vauhdilla "kuten aina" ja piha saatiin edustuskelpoiseksi ennätysajassa. Ruoasta on jälleen kiitettävä Torpan leirikeskuksen osaavaa keittiötä, allekirjoittanutkin nautti kolme lautasellista mantelikalaa lisukkeineen.


haravointia

Ruoan jälkeen kessuttelemassa

Valmis!

Torstaina saimme vieraaksi vapaalaskukonkari "Masan" joka tuli pitämään luentoa talviretkeilystä ja esittelemään meille välineistöään, luento oli mielenkiintoinen ja kaikkia homma tuntui kiinnostavan. Masa piti meille myös harjoitustehtävän jossa piti suunnittella talviretki Lappiin kartan avulla reitti, matkan pituus ja kesto jne. Oli hienoa kuulla neuvoja oikealta asiantuntijalta ja tehtävä sujuikin kaikilta ilman sen suurempia pulmia.

Talviretken suunnittelua

Ja perjantaina leirivälinepajan jäpikkä kertoi meille vapaaehtoistyöstä ja sen mahdollisuuksiasta ja omista kokemuksistaan Nepalissa.

Viikko oli ja meni mainiosti kuten aina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti