maanantai 9. joulukuuta 2013

9. viikko

Maanantai 2.12.2013

Maanantai sujui leppoisissa merkeissä. Purettiin leirivälineet omille paikoilleen, muisteltiin viime viikon reissua ja katseltiin kuvia. Huomasimme myös pakanneemme mukaan epähuomiossa rajalan leirikeskuksen kattilan, tästä olemme syvästi pahoillamme. Onneksi kattila on nyt palautettu ja rauha maassa.

seitsemisissä patikoimassa

Tiistai 3.12.2013
Lähdimme heti aamusta kaupungille hakemaan valokuva-albumit voimavarakansioita varten. Pähkäiltyämme tovin kirjakaupassa minkä kansion valkkaisimme, tuli päätösten aika ja kaikki löysivät mieluisensa. Saavuttuamme Etapille ja ruokailtuamme, lähdimme kohti  Herwoodia. Siellä odotti iso paha (hyvä) Tredu, pääsimme kierrätysmatkalle tutustumaan eri aloihin. Tilat olivat suuret ja opiskelijoita riitti. Päivä varmasti antoi yhtä sun toista mietiskeltävää tulevaisuuden suhteen. :)Keskiviikko 4.12.2013
Susanna ja Katja terveyspisteeltä tulivat aamulla järjestämään meille tietokilpailun, jonka aiheena oli luonto ja erityisesti lajintunnistus. Marin, Juhanan ja Henkan ryhmä voitti kilpailun, ja he saivat palkinnoksi puiset älypelit.
Kymmeneltä meille saapui vieras ympäristökeskus Moreeniasta ja saimme kuulla mielenkiintoista asiaa energiansäästöstä ja kierrätyksestä. Saimme myös kodin energiaoppaat kotiin vietäviksi.
Iltapäivä hyödynnettiin voimavarakansioiden kuvien valinnassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti