perjantai 20. joulukuuta 2013

Heissuliheippa!

Maanataina oli pajapäivä. Yksi pajalainen kävi kehittämässä valokuvia voimavara-albumeita varten. Muut miehittivät puupajaa sekä leirivälinepajaa. Alumiiniteippi oli hyvin hankala paikkauselementti, mutta vimein pitkällisten yrittelyiden jälkeen sillä suojaaminen kuitenkin onnistui oikeastaan aika hyvin. Loppupäivästä löysimme keittiöön ilmestyneestä mustasta jätesäkistä pullapitkon ja tämän (sekä kahvin) avulla päätimmekin pajapäivän makeissa merkeissä.

Tiistaina tyhjyys alkoi hiipiä pajalaisten tajuntaan, sillä totta tosiaan, tämä on viimeinen viikko tätä pajaa. Tunteista keskuteltuamme jatkoimme valokuvien kokoamista ja niiden liimaamista albumeihimme. Loppupäivästä lähdimme Lielahteen tutustumaan SPR:n Konttikirppariin. Sieltä löytyi mm. oranssin aurinkoiset tumput, jotka tekivät parhaansa piristääkseen ainakin omistajansa tunnelmia.

Keskiviikkona keskustelimme ja kirjoitimme ajatuksia koskien koko pajajaksoa ja mitä olemme oppineet itsestämme ja ryhmästämme. Lisäksi viimeistelimme valokuva-albumeita.


Torstaina askartelimme tuohesta sormuksia ja rannekoruja ja se oli kaikkien mielestä mukavaa ja tuntihan siinä vierähti vartissa. Loppupäivästä kävimme naapurissa keilaamassa. Kaatoja tuli monia ja tunnelma oli kuin hilpeässä saunassa. Ennen kotiin lähtöä ehdimme vielä loihtia uskomattoman ihanan prinsessaröyhelökakun perjantaita varten. Etukäteisnam!


Perjantai alkoi tunnelmallisesti kynttiläaamiaisella. Haikeus hiipii helposti pajalaisen mieleen näin viimeisenä päivänä. Varsinkin kun on vuoden pimein aamu. Onneksi pian jo laitoimme keinovalot päälle ja rupesimme iloisin mielin kirjoittamaan viimeistä blogipäivitystä (tätä) sekä koristelemaan hieman lässähtänyttä kakkua. Tämä kuvastaa täydellisesti keskivertopajalaisen sielunmaisemaa. Onneksi voimme lohduttautua sillä, että kakun ulkonäkö ei vaikuta sen makuun. Tähän onkin hyvä lopettaa sillä meidän täytyy nyt mennä syömään juhlamakeita. Kiitos kaikille! Tämä on ollut tärkeä hetki elämässä ainakin allekirjoittaneelle ja uskon, että myös kaikille muillekin pajalaisille sekä ohjaajille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti