maanantai 2. joulukuuta 2013

Leiriviikko
Alkuviikosta suuntasimme kaikkien odottamalle reissulle kohti rajalan leirikeskusta. Tiedossa olisi patikointia, metsässä nukkumista ja mukavaa yhdessä tekemistä, tunnelma oli hyvä ja odottava. 

alkuun tietenkin täytimme mahamme
Ruoan jälkeen jokainen suuntasi metsään tekemään omat majoitteet materiaaleista mitä löysimme metsästä, kiitos Eino-myskyn puutavaraa riitti hyvin kaikille.

superlaavu kompleksin rakenteet
yksinäinen sissi yössä

Keskiviikkona lähdimme aamusta Seitsemisten luontokeskukseen katsomaan paikan esittelyvideota, joka koostui kauniista kuvista. Sen jälkeen suuntasimme nopeasti Koverolle, ja heitimme rinkat selkään ja talsimme aluksi puolitoista kilometriä Haukilammille nuotiopaikalle. Lämmitimme siellä trangioilla tiistaina tekemämme lounaan ja nautimme sen nuotion lämmössä.


Haukilammen rannalla


Jälkkäriä pitää saada korvessakin

Lounaan jälkeen jatkoimme patikointiaSeitsemisjoen viertä ja päätimme valita hieman pidemmän reitin nähdäksemme Karhukiven, jonka ohi lopulta meinasimme kävellä koska se ei ollutkaan kovin erikoinen.


Seitsemisjoen viertä mennään

Legendaarinen Karhukivi

Luonnon ihmeiden äärellä

Sen sijaan näimme Aarnimetsässä upeita kelottuneita puita. Se oli hieno ja uusi kokemus meille kaikille. Kolmen aikaan aurinkokin alkoi pilkistelemään puiden seasta, joka antoi meille hieman lisäenergiaa jaksaa matka loppuun.


Ilta-aurinkoKulkemamme matka oli noin 7,5 kilometriä, sen verran kuitenkin ettei meistä ollut enään yöpatikalle lähtemään. Saunan jälkeen kaikki taisivat olla niin väsyneitä, että päädyimme lämpöiseen torppaan nukkumaan toiseksi yöksi.

Huomaa valosaasteen puuttuminen :)

Lähtöaamun pohdintoja

Torstain aamuna purettiin yömajoitteet, syötiin hyvin ja pohdittiin mitä leirillä tuli opittua. Loppusiivouksen jälkeen lähdimme kohti Etappia ja huolsimme varusteet vielä ennen kotiinlähtöä. Kaikki olivat onnellisia mutta väsyneitä..

Lisäksi muutama pajalaisista jäi leirin ajaksi Ruokalaan sekä puupajalle. Molemmilla pajoilla riitti tekemistä, joka oli myös mieluisaa. Puupajalla aika lähinnä kului kenkätelinettä tehdessä. Teline ei aivan vielä valmistunut, on tehtävä vielä muutamia olennaisia operaatioita. Ruokalalla meininki oli rentoa ja pääsi näkemään läheltä millaista työskentely suurkeittiöllä oikeastaan on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti